Van Ostadelaan 268, 1816 JG Alkmaar  |  072 - 511 99 22

VIP Club

Gek op dier en/ of tuin? Word dan lid van de VIP Club en spaar voor extra voordeel bij Pets Place en Boerenbond op een leuke simpele manier. Met de kaart of via de gratis app op je smartphone spaar je punten, ontvang je persoonlijke aanbiedingen en de laatste nieuwtjes & tips. Voor elke uitgegeven Euro* ontvang je 1 punt, bij 250 punten kun je dit inwisselen voor een korting van € 2.50 of je spaart voor cadeaus voor je tuin en dier. *Exclusief verzendkosten en transporttoeslag.

VIP Club leden hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvang je geregeld exclusieve persoonlijke aanbiedingen, uitnodigingen voor events en bieden we je relevante informatie en tips. Je kunt je ook abonneren op bepaalde exclusieve services, stuk voor stuk speciaal op jouw wensen afgestemd.


1) Altijd Korting

Voor iedere euro die je besteedt in één van onze winkels of in de webshop, krijg je een punt. Deze punten kun je omzetten in korting!

2) Persoonlijke aanbiedingen

Op basis van jouw profiel, ontvang je van ons speciale VIP aanbiedingen en korting op relevante producten voor jouw dier.

3) VIP events

VIP Club leden ontvangen uitnodigingen voor leuke en bijzondere VIP evenementen!

4) Relevante tips

Door het invullen van je profiel kunnen wij je tips en advies geven waar jij en je dier echt iets aan hebben.

5) Extra services

Als VIP Club lid, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van exclusieve services om jou te helpen bij de zorg voor je dier.

6) Gratis app

Onze app is de manier om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en tips voor jou en je dier. Download hem gratis in de App Store of Google Play en begin direct met sparen!

7) Doneren

Je kunt je punten doneren aan één van de door ons geselecteerde goede doelen: Dierenbescherming of KNGF.


Downloaden

Download de gratis Pets Place app of de gratis Boerenbond app via de App Store of Google Play. Vul je e-mailadres en een wachtwoord in. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je VIP account activeert. Na activatie van je account kun je de app en je klantenkaart gebruiken. Als je al in onze webshop koopt, gebruik dan hetzelfde e-mail adres en wachtwoord.

https://appsto.re/nl/mVJqhb.i

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.petsplace.app

Klantnummer

Laat je klantnummer in de app op je telefoon scannen bij de kassa en begin direct met het sparen van punten. Het maakt niet uit of je de Pets Place of de Boerenbond app kiest, je kunt in beide sparen voor dier en tuin.

Persoonlijk

Vanaf nu ontvang je wekelijks via e-mail een nieuwsbrief met tips en informatie over acties én je persoonlijke aanbiedingen. De persoonlijke aanbieding ontvang je ook in de app. Je kunt bovendien je interesses in je profiel altijd aanvullen voor nog meer voordeel en nieuwtjes.